mačku na rep

Niti ne vem, če bi tokrat spet smetila s svojimi vedno bistroumnimi idejami… In ker tega ne vem, bom raje tiho. Zato pa bom postregla s tremi luštnimi fotografijami (prvi dve sta by Matic z njegovim važnim Canonom, itak, zadnja pa je moja umetnina, tik pred izdihom baterij Mojega super fotoaparata).

– točno na Tistem delu bodoče gorenjske avtoceste, kjer je v teh dneh nastala najbolj množična sprehajalna pot –

– “čupkice!” je zavreščala Maja, ko sem ji poslala tole sliko (😀) –

– takole po hinavsko pa se je Megi spravila za volan in to takoj zatem, ko sva jo za pet minut v avtu pustila samo –

… in potem je Matic mojemu ubogemu mačku stopil na rep (poudarjam, da nenamerno – da ga ne bi kdo prijavil organizaciji proti mučenju živali:P).

Join the Conversation

9 Comments

 1. Oh, tudi jaz jo obožujem (čeprav bi ji kdaj najraje odstrigla jezik, ker tako opletat začne z njim – takoj, ko ji nakažem, da bi jo pobožala:D).
  Megi je faca:D – že samo če jo pogledaš, se moraš nujno nasmejat:D Čista pojava…:)

  Sploh ja… Vprašanje je, kam bi se odpeljala, če bi jo še pet minut pustila takole:D – malo na sprehod:D

 2. Tale “naša” (od Matica:D) Megi je pa sterilizirana, tko da žal mladičkov ne bo (drugač bi tudi jaz že enega imela:P).

  Te moram pa popravit – ni bobtail, ampak je birdi (bradata škotska ovčarka) – je malo manjša pa malo manj kuštrava (sem pa tudi jaz najprej mislila, da je barni:D).

 3. Oh, škoda za “vašo”:). Dam po eni strani prav – mi imamo tudi sterilizirano psičko, ker so nam psi preskakovali 1 meter in pol visoko ograjo. Očitno ni nič previsoko, ko je nuja:).

  Men je šla tudi od kar sem videla Megi tule gor “Barniii, Barniii” po glavi. Grem razikovat za bobtaile še naprej, čeprav tale birdi ni od muh:). Nadvse kjut je.

 4. Nadvse kjut je ja:) – pa prav takega karakterja tud:D

  Am, pri Maticu so v bistvu hotli imet majhne kužke, ampak se je Megi vnela maternica, tako da so jo morali dat sterilizirat:/ – škoda no… Je pa res glede moških kužotov:) – znajo bit zlo vztrajni:D

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: